Privacy Policy

Bij ons kan u sinds 1948, al 3 generaties lang, terecht voor alle personenvervoer. Ons team staat in voor een permanente dienstverlening, dag en nacht, 365 dagen per jaar. Ieder vervoer is mogelijk, u hebt een probleem, wij lossen het graag voor u op. Wij garanderen u een snelle service aan eerlijke prijzen met recente voertuigen.

WAAROM DEZE PRIVACYVERKLARING?

Taxi's Jackie hecht grote waarde aan de bescherming van uw privacy en persoonsgegevens. Daarom wil Taxi's Jackie transparant zijn over de gegevens die we over u verzamelen en de manier waarop wij uw data verwerken.
Wij gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend in overeenstemming met de Privacywet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens. Iedere verwijzing naar de Verordening is een verwijzing naar de Verordening van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens.

WIE VERWERKT DE PERSOONSGEGEVENS?

Taxi Roma & Taxi's Jackie
Kerkstraat 82
3850 Nieuwerkerken
Ondernemingsnummer: BE 0898.088.059
E-mail: info@taxisjackie.be of taxiroma.tr@gmail.com
Telefoon: 011/69 46 46

CONTACTFORMULIER

Als u op onze website het contactformulier invult, houden we de gegevens die u invult bij. We slaan uw voornaam, achternaam, adres, postcode, woonplaats, IP-adres en het tijdstip van verzenden veilig op. Dit is nodig om op de correcte manier contact met u te kunnen opnemen.

RESERVATIEFORMULIER

Als u op onze website het reservatieformulier invult, houden we de gegevens die u invult bij. We slaan uw voornaam, achternaam, adres, postcode, woonplaats, eventuele telefoonnummer, e-mailadres, boodschap, IP-adres en het tijdstip van verzenden veilig op. Dit is nodig om u op een correcte manier een offerte te bezorgen.

SAMENWERKINGEN

Als u bij ons klant bent, slaan we ook uw contact- en facturatiegegevens op. Die gegevens zijn nodig om de samenwerking vlot te laten verlopen.

HOE BESCHERMEN WIJ UW DATA?

Taxi's Jackie hecht veel belang aan de bescherming van uw persoonsgegevens en heeft daarom de nodige technische en organisatorische maatregelen hiervoor getroffen. Zo maken wij gebruik van een beveiligde verbinding en slaan wij uw data op en een beveiligde database. Op die manier proberen wij de nodige maatregelen te nemen om diefstal, verlies of ongeautoriseerde toegang te voorkomen.